maanantai 3. elokuuta 2015

Vuoden odotetuin maku

Täältä univajeen, hormonihurvelon, kommunikaatio-ongelmien ja synttäristressin keskeltä lyhyesti tiedotettakoon, että nyt sitä on taas saatu, Haaviston ruispuuroa. Täysmaito, voi ja tunteja haudutettu ruispuuro luovat makumaailman, joka herauttelee veden kielelle missä ja milloin vain pelkästä ajatuksesta. 

Edellistä lusikallista vielä niellessä seuraavaa alkaa jo odottaa, ja vihoviimeisen jälkeen sitä sitten saakin himoita, kun Myllypäivät ovat kerran vuodessa vaan. Kaikkien muiden alussa mainittujen raskauttavien tekijöiden lisäksi nyt on kyllä liian pitkä aika seuraavaan suutuntumaan. Myönnän, tilanne ei oikein pysy hallinnassa.
En mää tiedä, ei vaan ole mitään niin hyvää. 



4 kommenttia:

  1. Herranjestas kun tekee mieli tota pelkän sun kuvailun perusteella. Pakko löytää tonne ens vuonna!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tekee mieli... koko ajan... Puuroa keitetään yleensä aina heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Kangasalan Saarikylissä Haaviston myllyllä. Siinä koordinaatteja! Suosittelen.

      Poista